ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η εταιρεία Power Service Oil  δραστηριοποιείτε στον τομέα τον αποφράξεων από το 2010, σε όλη την Αττική.

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μπορούν να εγγυηθούν τόσο την ποιότητα στην εργασία, όσο και την αποτελεσματικότητα, δίνοντας άμεση λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσουν οι πελάτες της εταιρείας.

Αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις αποχετεύσεων του δικτύου ,  όπως οριζοντίων και καθέτων σωληνώσεων, επίσης γίνονται αποφράξεις σε νιπτήρες , μπανιέρες  , υδρορροές κλπ

Πέρα από τις αποφράξεις αποχετεύσεων, όσον αφορά τη συντήρηση αποχετεύσεων, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις – προληπτικούς καθαρισμούς – συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων. Και για να μη βουλώνουν και ξεχειλίζουν λεκάνες, νεροχύτες κ.λπ. αναλαμβάνουμε εκτός από την απόφραξη τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης.

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα απόφραξης και εμείς θα σας στείλουμε άμεσα το κατάλληλο προσωπικό με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Με ένα τηλεφώνημα βρισκόμαστε δίπλα σας για να λύσουμε κάθε πρόβλημα απόφραξης, και με τιμή απόφραξης βάση τιμοκαταλόγου χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.