ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Οι  Σύμβουλοι διαχείρισης της Power Service Oil βρίσκονται κοντά σας από τις 8:00 πμ-8:00 μ.μ για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία σας  και είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν!

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ:

Η Power Service Oil  είναι από τις εταιρίες που χρησιμοποιεί την μηχανογραφημένη έκδοση των κοινοχρήστων της πολυκατοικίας.

Το σύστημα κοινοχρήστων εκμηδενίζει τα ανθρώπινα λάθη ώστε να γίνεται σωστά ο επιμερισμός των εξόδων.Υπάρχουν αναλυτικές στήλες επιμερισμού των δαπανών ώστε τα έξοδα να είναι κατανοητά  απ’ όλους.

Το τμήμα μηχανογράφησης της Power Service Oil  αφουγκράζεται  τις νέες ανάγκες και συνεχώς  αναβαθμίζει το σύστημα έτσι  ώστε να είναι πάντα πρωτοπόρο στις  ανάγκες του κτιρίου.

Τα  ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΑ περιλαμβάνουν τα εξής:

Συγκεντρωτικές καταστάσεις διπλότυπες επιμερισμού των κοινοχρήστων δαπανών βάσει χιλιοστών.

  • Ειδοποιητήρια πληρωμής κοινοχρήστων εξόδων για όλα τα διαμερίσματα  με ανάλυση  των δαπανών ανά κατηγορία εξόδων και ειδικότερη ανάλυση όσον αφορά την αυτονομία θέρμανσης.
  • Εξοφλητικές αποδείξεις  ξεχωριστές για τον ιδιοκτήτη και τον ενοικιαστή. Η απόδειξη περιλαμβάνει αναλυτική επεξήγηση των χρεώσεων βάσει χιλιοστών. Η απόδειξη δίνεται από τον διαχειριστή όταν πληρωθούν τα έξοδα.
  • Κάθε  πελάτης ανάλογα με την γεωγραφική  περιοχή που μένει  μιλά και με την αντίστοιχη  Διαχειριστική σύμβουλο της περιοχής του η οποία  έχει αναλάβει  την εξυπηρέτηση συγκεκριμένου αριθμού κτιρίων.
  • Ο διαχειριστής μπορεί να επικοινωνεί με την Σύμβουλο διαχείρισης  για την έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών  αλλά και συμβουλευτικά προκειμένου να ενημερωθεί για χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να μην κατέχει σχετικά με τον επιμερισμό δαπανών αλλά και  των διάφορων εργασιών του κτιρίου.
  • Η παράδοση των κοινοχρήστων λογαριασμών γίνεται  αυθημερόν  εφόσον η λήψη τους γίνει  ως τις 11:00 το πρωί  και  εντός 24 όρου για  αργότερη λήψη.